parallax background

Huur Elle Tens

TENS: Transcutaneous Electro Neuro Stimulation.


GeboorteTENS is een moderne, efficiënte manier van pijnverlichting, zonder bijwerkingen en zonder risico's voor moeder en kind. De stroompulsjes van de Elle TENS helpen je lichaam natuurlijke pijnstillers (endorfine) aan te maken. De productie van deze lichaamseigen pijnstiller komt op gang op het moment dat jouw bevalling begint. Door het gebruik van TENS wordt de endorfinespiegel maximaal verhoogd. De stroompulsjes (tintelingen) van TENS worden via speciale gel pads naar de onderliggende zenuwvezels gestuurd.
Je bedient het TENS apparaat zelf, dus je hebt zelf de controle. Door op de "burst" knop te drukken (de basisstimulatie voor tussen de weeën), stimuleer je de aanmaak van endorfine. Tijdens de weeën schakel je door een druk op de knop over naar de "boost" stand. Daarmee wordt een andere stimulatie afgegeven. Deze vorm van stimulatie blokkeert de pijnprikkels waardoor je minder weeënpijn voelt.
Doordat je zelf de pijn kunt verlichten, kun je beter ontspannen. Daardoor gaat de ontsluiting vaak sneller. Omdat je minder pijn hebt, ben je na de bevalling ook sneller op de been dan zonder GeboorteTENS. Minder pijn kost minder energie!
GeboorteTENS in het kort
  • Onschadelijk voor moeder en kind
  • Geen bijwerkingen
  • Geen belemmering van de natuurlijke lichaamsfuncties
  • Sterkte zelf in te stellen
  • Zowel thuis als in het ziekenhuis te gebruiken
  • Combinatie met andere methoden van pijnverlichting mogelijk
  • Ook bruikbaar voor andere pijnbestrijding zoals naweeën

De GeboorteTENS is niet te gebruiken als je hartklachten hebt of een pacemaker draagt. Onder de douche of in bad
Kosten huur:
€65,00 (excl. evt verzendkosten) inclusief nieuwe speciale gel pads (plakkers) inclusief reserve batterijen huurperiode vanaf 37 weken zwangerschap tot een week na de bevalling.

BLIJF OP DE HOOGTE

Heb je een vraag? Vul je e-mailadres hiernaast in en ik houd je op de hoogte!