parallax background

Ervaringen

Miriam is voor mij enorm waardevol geweest tijdens de bevalling.
Niet alleen heeft ze onvermoeibaar mijn pijn verlicht door mij uren te masseren tijdens de ontsluitingsfase maar ook na de geboorte heeft haar massage geholpen om de naweeën te helpen opvangen.
Het was zo fijn dat Miriam echt de tijd voor me heeft genomen en altijd klaar stond om vragen te beantwoorden.
Ik heb hier vooral na de bevalling, tijdens mijn herstel heel veel aan gehad. Al met al was het heel fijn om haar erbij te hebben!

Maartje
Ik gun alle vrouwen een doula bij de geboorte van hun kind omdat ik weet dat dit een belangrijke en zeer positieve uitwerking heeft gehad op ons gezin.
Miriam heeft voor, tijdens en na de geboorte van Madelief zoveel steun, veiligheid, ontspanning en liefde gegeven voor mij, Sebastiaan en ons hele gezin!
Een hele mooie ervaring die we nooit vergeten en die we blijven koesteren.

Maaike
Miriam is erg geduldig. In de voorbereiding gaat ze met je op zoek naar alle opties die je hebt, zodat er een mooi geboorteplan ontstaat.
Dit gaf mij al heel veel rust en vertrouwen. Tijdens de bevalling heb ik heel veel gehad aan de technieken die zij inzet om de weeën op te vangen. Uren en uren hebben zij en mijn man mij afwisselend tegendruk gegeven, gemasseerd, afgekoeld, opgewarmd, eten en drinken gegeven.
Dat ging heel natuurlijk omdat zij mijn man al veel had uitgelegd tijdens de voorbereiding. Ik kwam voor onverwachte keuzes te staan, maar ik durfde door te vragen en heb zelf de beslissingen genomen. Dat voelde zo fijn!
Miriam, dankzij jouw liefdevolle begeleiding kijken wij, ondanks alle uitdagingen die er waren, terug op een prachtige geboorte ervaring.

Indra

BLIJF OP DE HOOGTE

Heb je een vraag? Vul je e-mailadres hiernaast in en ik houd je op de hoogte!