parallax background

Wie ben ik

Wie ben ik

Een doula voor jou


Mijn naam is Miriam Vermeer. Ik woon in Nuenen. Ik ben moeder van twee zonen, die inmiddels de volwassen leeftijd hebben bereikt.


Na mijn studie Agogisch Werk heb ik gewerkt in verschillende pedagogische functies. Ik werkte met dove kinderen, in de reguliere kinderopvang, als huiswerkbegeleider en als bemiddelingsmedewerker in de gastouderopvang. Op dit moment ben ik naast mijn werk als doula werkzaam als pedagogisch coach in de kinderopvang.


Vanaf het moment dat ik voor het eerst een doula sprak, heeft dit beroep iets aangewakkerd in mij. Het liet me niet meer los! In 2018 heb ik de BIA doula-opleiding gevolgd, en begin 2019 heb ik mijn certificaat behaald. Dit was een geweldige reis waar ik met veel plezier en dankbaarheid op terugkijk.


Een geboorte is een enorm belangrijke gebeurtenis in het leven van ouders. Ik vind het prachtig om eraan te kunnen bijdragen dit krachtige proces te maken tot iets waar ouders met trots en liefde op terug kunnen kijken, en om samen met hen de uitdagingen die het proces biedt aan te gaan en de vrouw de regie te geven!


Het voelt als een voorrecht om het moment van de kennismaking van de ouder(s) met de baby te mogen bewonderen. Niet alleen een baby, maar ook de ouder wordt nu geboren. Het ontroert mij elke keer weer dat ouders mij het vertrouwen geven om dit moment met hen te mogen meemaken.

Opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd


BIA Doula Opleiding 2018/2019 (Jennifer Walker en Joyce Hoek- Pula).


Expanding Normal Birth Conference mei 2018.


Spinning Babies Training mei 2019 (van Jennifer Walker).


Dagtraining ‘fysiologisch begeleiden voor doula’s’ door verloskundige Rebekka Visser oktober 2020


Ik ben erkend lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor doula’s: de NBVD.


 

BLIJF OP DE HOOGTE

Heb je een vraag? Vul je e-mailadres hiernaast in en ik houd je op de hoogte!